Groot Letter Bijbel (NBV)

Aanbieding!

Groot Letter Bijbel (NBV)

Deze Bijbel in de Nieuwe Bijbel Vertaling bestaat uit 5 delen. De delen hebben een harde kaft en zijn voorzien van een leeslint.

Voor de toezending van deze zware 5-delige set vragen wij vriendelijk om een bijdrage in de verzendkosten van € 9,50. Vrijwillig over te maken op ons IBAN: NL66 INGB 0000 5398 98 t.n.v. Bijbelvereniging.

Maximaal 1 exemplaren. Eventueel zijn na overleg meer exemplaren verkrijgbaar.
Afmetingen 25 × 18 cm
Categorie: ,

BIJDRAGE IN DE VERZENDKOSTEN

• Voor de toezending van deze mooie uitgave vragen wij vriendelijk om een bijdrage in de verzendkosten van € 9,50. Vrijwillig over te maken op ons IBAN: NL66 INGB 0000 5398 98 t.n.v. Bijbelvereniging of als donatie toe te voegen in de winkelwagen.

• BIJDRAGE IN DE VERZENDKOSTEN