Nederlandse Bijbel (BGT)

Aanbieding!

Nederlandse Bijbel (BGT)

De volledige Bijbel in Gewone Taal. Deze editie is luxe uitgevoerd met een harde kaft en een leeslint. Voor de toezending van deze mooie uitgave vragen wij vriendelijk om een bijdrage in de verzendkosten van € 9,50. Vrijwillig over te maken op ons IBAN: NL66 INGB 0000 5398 98 t.n.v. Bijbelvereniging of als donatie toe te voegen in de winkelwagen.

Maximaal 1 exemplaren. Eventueel zijn na overleg meer exemplaren verkrijgbaar.
Afmetingen 26.5 × 14.5 cm
Categorie: ,

Voeg een donatie toe aan uw winkelwagen

BIJDRAGE IN DE VERZENDKOSTEN

• Voor de toezending van deze mooie uitgave vragen wij vriendelijk om een bijdrage in de verzendkosten van € 9,50. Vrijwillig over te maken op ons IBAN: NL66 INGB 0000 5398 98 t.n.v. Bijbelvereniging of als donatie toe te voegen in de winkelwagen.

• BIJDRAGE IN DE VERZENDKOSTEN

• BIJDRAGE IN DE VERZENDKOSTEN