Bijbelvereniging

Doneer directTotaal
Totaal  Antwoorden op veelgestelde vragen

  De Bijbelvereniging heeft als doel de Bijbel te verspreiden onder zoveel mogelijk mensen. In het meest ideale geval zouden financiën hierbij geen rol hoeven spelen. Tegelijk is het zo dat de inkoop van Bijbels geld kost, waarbij de soort en de taal van de Bijbel ook nogal van invloed zijn op de prijs. Sommige talen zijn erg kostbaar en hebben dus een hoge(re) inkoopwaarde. Bij uw bestelling ziet u de inkoopwaarde van uw bestelling. Een donatie van minimaal het aangegeven bedrag stellen wij zeer op prijs.

  Als u uw bestelling afrond wordt u gewezen op de mogelijkheid om een donatie te doen. Daarbij staat een donatie-tip. Dit is de inkoopprijs van de Bijbels die u besteld. De prijzen van de Bijbels kunnen erg verschillen. Gemiddeld kost een Bijbel €13,50. Van sommige Bijbels mogen we de inkoopprijzen niet publiceren, in verband met de vast boekenprijs. Bij deze Bijbels hanteren we het gemiddelde van €13,50.

  In verband met de ingerichte logistieke processen is dat wel het handigst. U ontvangt dan een bevestigingsmail waarin u uw bestelling kan inzien en daarbij een bestelnummer. Mocht er iets niet goed gaan kunnen we aan de hand van uw bestelnummer snel nakijken hoe we het kunnen oplossen. Mocht u er niet uitkomen via de website dan helpen wij u graag. U kunt altijd een mail sturen naar info@bijbelvereniging.nl.

  Het maximum aantal aangegeven Bijbels per bestelling is ingesteld om te voorkomen dat er ‘ongecontroleerd’ grote bestellingen worden gedaan. Als u meer wilt bestellen dat het maximum aangegeven aantal, kunt u in het vak opmerkingen het gewenste aantal noteren en vermelden waarom u een groter aantal Bijbels wilt bestellen. U kunt ook even van te voren telefonisch of via de mail (info@bijbelvereniging.nl) contact opnemen om te overleggen

  Wij proberen uw bestelling altijd binnen 2 werkdagen te verzenden.

  Als uw bestelling na een week nog niet is bezorgd, kunt u ons even bellen of mailen. Wij zoeken dan de track & trace code voor u op.

  Onze excuses. Soms gaat het wel eens mis, maar gelukkig komt dat maar heel weinig voor. Stuur een mail naar info@bijbelvereniging.nl en vermeld daarin: uw naam, adres, bestelnummer, het product wat u niet ontvangen heeft en het product wat u wel ontvangen heeft. U kunt de verkeerd geleverde materialen aan ons terugzenden. Aan de hand van uw mail zullen we u de missende materialen nasturen. We danken u voor uw begrip.

  Voor schoolverlaters hebben wij een speciaal bestelformulier. Deze kunt u hier downloaden. Stuur het ingevulde bestelformulier naar info@bijbelvereniging.nl.

  Jazeker, de Bijbelvereniging is een ANBI waardoor u giften kunt aftrekken bij uw belastingaangifte. Lees meer op onze pagina ‘Doneren‘.

  Een overzicht met de beschikbare talen vindt u hier.

  Donatie

  Winkelwagen sluiten